Cleanfixx

Onkruid koken

Het toepassen van chemische onkruidbestrijding is de laatste jaren enorm in opspraak geraakt en in sommige gevallen al wettelijk verboden. CleanFixx biedt een alternatief dat milieuvriendelijk en effectief is: onkruid koken!

Onkruid koken – snel resultaat en tot in de wortel effectief!

Bent u op zoek naar een milieuvriendelijke aanpak voor effectief onkruidbeheer en reiniging? Dan biedt de CleanFixx-methode dé oplossing. Onkruid, groene aanslag en mos wordt bestreden door middel van kokend water. Binnen enkele uren is het eerste resultaat al zichtbaar en na 48 uur is het beste resultaat al te zien.

Onkruid koken – hoe werkt het?

Het bestrijden van onkruid door middel van kokend water is milieuvriendelijk, effectief en duurzaam. Het water wordt verhit tot 102 graden. De machine zorgt ervoor dat het water continue aan de kook wordt gehouden. Zodra dit kokend hete water in contact komt met de plant, worden de cellen dermate aangetast dat de plant afsterft.

Bijna overal toepasbaar

De machines van CleanFixx zijn zo ontwikkeld dat ze eigenlijk overal toepasbaar zijn, zowel in openbare ruimten als op privéterreinen. Denk hierbij aan bedrijventerreinen, boerenerven, (middel)grote particuliere tuinen, parkeerplaatsen, schoolpleinen, speeltuinen, begraafplaatsen, enzovoorts.

Onkruid koken – 100% milieuvriendelijk en biologisch

De CleanFixx-methode om onkruid te koken is 100% milieuvriendelijk. Daarom kan deze manier van onkruidbestrijding zelfs toegepast worden bij biologische bedrijven, boomkwekerijen en fruitteeltbedrijven.

Meer informatie over onkruid koken?
Wilt u meer weten over onze manier van werken en de mogelijkheden om onkruid te koken? Neem gerust contact op met ons!