Cleanfixx

Glasbewassing met osmosewater

CleanFixx past een duurzame en milieuvriendelijke manier van glasbewassing toe, waarbij uw ramen, de kozijnen, boeidelen en overstekken worden gereinigd met osmosewater.

Wat is osmosewater?

Osmosewater is extra gezuiverd leidingwater, dat door een speciaal zuiveringssysteem is gefilterd. CleanFixx heeft zelf een zogeheten omgekeerd zuiveringssysteem, wat door toepassing van speciale membranen en een poriëngrootte van 0,0001 micron elk afwijkend deeltje tegenhoudt of afbreekt. Het leidingwater is nadat het door het zuiveringssysteem is gefilterd vrij van alle kalk, kalium, lood, ijzer, natrium, magnesium, zouten en overige organische vervuiling. Kortom: 100% puur water!

Waarom schoonmaken en reinigen met osmosewater?

Doordat osmosewater 100% puur water is, heeft het een enorm vuiloplossend vermogen. Zelfs dermate, dat het gebruik van schoonmaakmiddelen niet nodig is. De waterresten na het reinigen drogen vanzelf streeploos op!

Warm en koud osmosewater

CleanFixx kan zowel met warm als met koud osmosewater uw ramen wassen. Wanneer er sprake is van ernstige vervuiling, dan adviseren wij om warm osmosewater toe te passen, omdat het vuil dan nog beter losweekt.
Ook bij koud weer heeft het wassen met warm osmosewater de voorkeur.

Glasbewassing met osmosewater – hoe werkt het?

Wanneer de werkhoogte maximaal 12 meter is, werken wij met een zachte borstel op een uitschuifbare telescoopsteel. Door middel van een geïntegreerd sproeisysteem wordt het osmosewater op de te reinigen oppervlaktes gesproeid. Met de zachte borstel wordt dan direct het vuil verwijderd en ten slotte wordt het schone oppervlak  nog eens grondig nagespoeld met osmosewater. Het resultaat? Een schoon raam, zonder strepen en vlekken! 

Wanneer het werkgebied hoger dan 12 meter is, dan zullen wij in de regel een hoogwerker inzetten.

Glasbewassing met osmosewater – hoe vaak?

Ons advies is om de 3 maanden uw ramen met osmosewater te laten reinigen. De allereerste keer dat u voor dit systeem kiest, kunnen er nog wat witte vlekjes te zien zijn, die het gevolg zijn van vuilresten en resten van schoonmaakmiddelen uit het verleden. Het toverwoord bij dit systeem is ‘bijhouden’ – dan bereikt u een optimaal resultaat.

Wat nog meer?

Het systeem van reinigen met osmosewater is geschikt voor alle gladde oppervlakten, of dit nu glas, metaal, hout, kunststof, aluminium, polyester, enzovoorts is.

Meer informatie of een afspraak maken?
Bel XXXX en zend een e-mail aan info@cleanfixx.nl – wij helpen u graag verder!