Cleanfixx

Zonnepanelen reinigen

CleanFixx reinigt uw zonnepanelen door middel van osmosewater – milieuvriendelijk en efficiënt!

Wat is osmosewater?

Osmosewater is extra gezuiverd leidingwater, dat door een speciaal zuiveringssysteem is gefilterd. Nadat het leidingwater het door het zuiveringssysteem is gefilterd, is het vrij van alle kalk, kalium, lood, ijzer, natrium, magnesium, zouten en overige organische vervuiling. Het resultaat is 100% puur water, met een zeer hoog vuiloplossend vermogen!

CleanFixx heeft zelf een zogeheten omgekeerd zuiveringssysteem, wat door toepassing van speciale membranen en een poriëngrootte van 0,0001 micron elk afwijkend deeltje tegenhoudt of afbreekt.

Waarom zonnepanelen reinigen met osmosewater?

Doordat osmosewater 100% puur water is, heeft het een enorm vuiloplossend vermogen. Zelfs zodanig dat het gebruik van schoonmaakmiddelen niet nodig is. De waterresten na het reinigen drogen vanzelf streeploos op!

Ernstig vervuilde zonnepanelen

Wanneer uw zonnepanelen ernstig vervuild zijn, dan gebruiken wij warm osmosewater. Vuil en groene aanslag laat dan nog gemakkelijker los.
Ook bij koud weer heeft het wassen met warm osmosewater de voorkeur.

Zonnepanelen wassen met osmosewater – hoe werkt het?

Wanneer de werkhoogte maximaal 12 meter is en de schuinte van het dak laat dit toe, dan werken wij met een zachte borstel op een uitschuifbare telescoopsteel. Door middel van een geïntegreerd sproeisysteem wordt het osmosewater op de te reinigen oppervlaktes gesproeid. Met de zachte borstel wordt dan direct het vuil verwijderd en ten slotte wordt het schone oppervlak  nog eens grondig nagespoeld met osmosewater. Het resultaat? Schone zonnepanelen die weer een optimaal rendement zullen behalen! 
In het geval de panelen niet met een telescoopsteel bereikt kunnen worden, zetten wij een hoogwerker in om de zonnepanelen veilig en grondig schoon te maken.

Zonnepanelen reinigen met osmosewater – hoe vaak?

Wilt u een goed rendement behouden van uw zonnepanelen, dan adviseren wij minimaal één keer per jaar uw zonnepanelen te laten reinigen. 

Hoe vlakker de zonnepanelen liggen, hoe meer vuil en aanslag er op de zonnepanelen achterblijft. Ook de ligging ten opzichte van waar overwegend de wind vandaan komt, kan van invloed zijn. Worden uw zonnepanelen sneller vies dan gemiddeld, kiest u er dan voor om twee keer per jaar uw zonnepanelen te laten reinigen.

Abonnement voor zonnepanelen reinigen

Uiteraard is het altijd mogelijk om een afspraak te maken voor het laten reinigen van uw zonnepanelen. Wilt u hier liever helemaal niet aan hoeven denken? Dan is een abonnement een handige oplossing! CleanFixx komt dan één of twee maal per jaar (afhankelijk van wat wenselijk is) bij u langs om uw zonnepanelen te reinigen. U hoeft hiervoor zelfs niet thuis te zijn! Wij doen een briefje in uw brievenbus als wij uw zonnepanelen hebben schoongemaakt.

CleanFixx heeft de volgende mogelijkheden om op abonnementsbasis uw zonnepanelen te laten reinigen: 

Aantal zonnepanelen 1 tot 8 9 tot 16 meer of zakelijk?
1x per jaar reinigen 4,95 per maand 5,95 per maand neem contact op
2 x per jaar reinigen 8,95 per maand 10,95 per maand neem contact op

 

Afspraak maken of meer informatie?
Bel XXX en wij helpen u graag verder!